![]() |
![]() |
#391 |
Senior Member
Περιοχή: Βόλος
|
![]()
H γιαγιά μου θέλει να φτιάξει facebook για να βρει παλιές της συμμαθήτριες. Της είπα καλύτερα να κοιτάει στο silver alertβ¦!!
|
![]() |
![]() |
The Following User Says Thank You to Hellena For This Useful Post: |
![]() |
#392 |
Senior Member
|
![]()
Ζητείται δίμετρος.. χαμογελαστός με υπομονή και αντοχές...για να βοηθήσει στο ξεστόλισμα
|
![]() |
![]() |
The Following 2 Users Say Thank You to Hellena For This Useful Post: |
![]() |
#393 | |
Community Manager
|
![]() Παράθεση:
Γιατί κανείς δεν ζήτησε κοντό, χαμογελαστό με υπομονή και αντοχές για να βοηθήσει στο φάγωμα του Χριστουγεννιάτικου τραπεζιού (μαζί με τα γλυκά); ![]()
![]() |
The Following 2 Users Say Thank You to Άργος For This Useful Post: |
![]() |
#394 |
Senior Member
|
![]()
- Ξέρεις από e-mail;
- Ξέρω. - Ξέρεις πού πάει το @; - Στην ποταμιά.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#395 |
Senior Member
|
![]()
-Σε ποιο πανεπιστήμιο είσαι;
-ΑΠΘ. -Γείτσες. |
![]() |
![]() |
![]() |
#396 |
Senior Member
|
![]()
-Έχετε βιβλία για πόκερ;
-Μάλιστα. -Τα βλέπω. -Έχετε βιβλία για γυναίκες; -Ναι, ποιο θέλετε! -Τίποτα! -Τι τίποτα; -Τίποτα τίποτα.. άστο! -Έχετε βιβλία για νοσταλγία; -Μάλιστα. Ποιο θα θέλατε; -Τι να πρωτοθυμηθώ? Βιβλία για αναλφάβητους έχετε; Ναι Και τι θα τα κάνουν; Έχετε βιβλία για τον σατανισμό; Έχουμε. Μήπως κατά τύχη είστε και παρθένα; Έχετε βιβλία για την περιέργεια; Ναι ποιο θέλετε; Όχι, άπλα να ρωτήσω πέρασα. Έχετε βιβλία για τον Ιωάννη Μεταξα ; Βεβαίως, θέλετε; ΟΧΙ Έχετε βιβλία για την γκαντεμιά; Δυστυχώς μόλις πουλήσαμε το τελευταίο Μήπως έχετε βιβλία για ανώμαλους;;; Ναι, έχουμε κύριε Μπορώ να τα γλείψω λίγο;;; Έχετε βιβλία για την αλαζονεία; Τρίτος διάδρομος δεξια Χαμήλωσε το βλέμμα σου όταν με κοιτάς, τυχάρπαστε υπαλληλάκο και φερτά εδώ να διαλέξω. Κυρία μου έχετε βιβλία για την γυναικεία ψυχολογία; Ναι. Και που βρίσκονται; Αν ενδιαφερόσουν πραγματικά, θα ήξερες Έχετε βιβλία ψυχολογίας για διχασμένη προσωπικότητα;; Ναι. Δε θέλω. Έχετε βιβλία για τη μυωπία; Όχι, κύριε, εδώ είναι χασάπικο Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Hellena : 30-05-15 στις 17:51 |
![]() |
![]() |
![]() |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|