![]() |
![]() |
#21 |
Member
Περιοχή: Όπου γης και πατρίς πλέον...
|
![]()
Ειλικρινά διαβασα το ποστ από την αρχή και ακόμη δεν κατάλαβα γιατί "σκάλωσες"... και η απάντηση μου περί στρατηγικής πήγαινε στον Black Eagle και ακόμη δεν ξέρω τι σχέση έχει ο daywalker με όλο αυτό και που ειρωνεύτηκα.
Τες πα εσύ θα ξέρεις καλύτερα και η ζωή είναι άσπρο μαύρο, τα χλιαρά και τα μέτρια είναι απλά για να μη χαλάμε τη ζαχαρένια μας. Χάρηκα πάντως για τη δυναμική παρέμβαση (ακόμη και ας μην ξέρω το λόγο της επισήμανσης μιας που από τα 6 ποσταρίσματα σου τα 3 είναι εδώ) γιατί μας δόθηκε η ευκαιρία διαλόγου. Και η σκόνη του κάτι είναι...
Λύκαινα από κούνια;Ίσως... όπως και να έχει χαίρομαι τη στιγμή, κάντε το ίδιο... ΝΟΜΟΣ ΑΠΑΡΑΒΑΤΟΣ: Μην τα βάζεις με ηλίθιους. Σε κατεβάζουν στο επίπεδό τους και σε κερδίζουν εύκολα λόγω εμπειρίας. ***Μας βγάζουν τα μάτια οι φωσφοριζέ υπογραφές... κάνουν το φόρουμ να λάμπει μεν, αλλά καλό είναι να λάμπει μόνο ο Μπάμπης γιατί τότε δεν χρειάζεται να διαβάζουμε ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
Member
|
![]() Παράθεση:
αυτα που εγραψα πηγαιναν προς ton daywalker και μενα γιατι εχει πει αρκετα πραγματα εδω στο forum κατα καιρους που πολλες φορες μου φαινοταν λαθος εκτιμησεις. στην πορεια ομως οσο επαιζα εβγαιναν τα περισσοτερα που ειχε πει αρα εγω ειχα σκεφτει λαθος. αυτο ηθελα να επισημανω και προς αυτη την κατευθυνση πηγαινε το ποστ μου. δεν μιλησα μονο για την στρατηγικη αλλα και γαι πολλα αλλα σε ατομικο επιπεδο που εχουν ειπωθει.... αν ψαξεις στο forum θα δεις ποσα πραγματα εχει πει γενικα για το game Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Black Eagle : 14-01-12 στις 16:07 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Member
|
![]() Παράθεση:
Απλά είπα (μια διαπίστωση στην ουσία έκανα) ότι αν δεν παίζει το μυαλό άσκοπα χαλάμε την ώρα μας.... ακόμη και τώρα ψάχνω την ειρωνεία... ![]()
Λύκαινα από κούνια;Ίσως... όπως και να έχει χαίρομαι τη στιγμή, κάντε το ίδιο... ΝΟΜΟΣ ΑΠΑΡΑΒΑΤΟΣ: Μην τα βάζεις με ηλίθιους. Σε κατεβάζουν στο επίπεδό τους και σε κερδίζουν εύκολα λόγω εμπειρίας. ***Μας βγάζουν τα μάτια οι φωσφοριζέ υπογραφές... κάνουν το φόρουμ να λάμπει μεν, αλλά καλό είναι να λάμπει μόνο ο Μπάμπης γιατί τότε δεν χρειάζεται να διαβάζουμε ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Member
|
![]()
οσον αφορα την αναπτυξη του χαρακτηρα προσωπικα χρησιμοποιω εντελως δικη μου τακτικη που αλλαζω καποιες φορες αναλογα με τις εκαστοτε αναγκες.
η λεξη στρατηγικη πηγαινε πιο πολυ σε επιπεδο μαχης ομαδων κατι που δεν ειναι επικαιρο προς το παρον |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Member
|
![]()
Σαφώς ο καθένας μας φτιάχνει το χαρακτήρα του ανάλογα με τις ανάγκες κάθε φορά. Αλλά επειδή γενικά δεν είμαι ατομική παίκτρια αλλά κατά το πλείστον ομαδική, συλλέγω πληροφορίες ώστε να είμαι όσο μπορώ πιο έτοιμη όταν θα μου γίνει μια σοβαρή πρόταση.
Πραγματικά το ενδιαφέρον σε αυτό το παιχνίδι είναι όταν θα υπάρξουν "αληθινές" μάχες και πολλοί ενεργοί παίκτες σε αυτές. Τουλάχιστον το "όμορφο" σε τέτοιου είδους παιχνίδια, αυτό είναι ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |||||
Senior Member
|
![]() Παράθεση:
![]() Εγώ αντί να πάρω αιματόλιθους γκούκλαρα να βρώ σαιτς που πουλάνε τράπουλες με στύλ. Αν δεις το πρωτο πόστ μου θα δεις οτι σε ρώτησα αν το παιχνίδι αυτό σου ταιρίάζει. Αρα αυτά που λέω στο παραπέντε βγαίνουν στην πορεία όπως είπε και ο Μαύρος Αετός. Παράθεση:
Eπρεπε να τραβήξεις γραμμή και να πεις προς daywalker: μπλα μπλα...κλπ και δεν θα υπήρχε θέμα. Από την επόμενη φορά ..... ![]() Παράθεση:
Γι αυτό με ζόρισες στην τελευταία μας μάχη. ![]() Παράθεση:
Το "οτι να ναι" πάει με το build. Για στρατηγική καθόμασταν 2 ώρες τις προάλλες στο σκάιπ και παλεύαμε να αποκωδικοποιήσουμε την σειρά στις ζώνες . και εγώ σε μελετάω πως παίζεις όχι μονο εσύ! ![]() Να βρεθούμε καμια φορά online να τα πούμε να ανταλλάξουμε ιδέες. Παράθεση:
Μην κολάς στις λέξεις. Το 'Οτι ναναι" ειναι καλό συστημα! -------- Όσον αφορά τις "ειρωνίες" σε πιστεύω. Απλά πηγες να απαντήσεις στο στυλ που σου απάντησα. Και το δικό μου στύλ μοιάζει ειρωνικό. Τα παιδιά που με ξέρουν περισσότερο καιρό, καταλαβαίνουν ότι κάνω χαβαλέ και ότι δεν τα λέω με κακία επειδή είμαι έξω καρδιά. Εσενα όμως που δεν σε ξέρουν.... θα πρέπει να μιλάς με το γάντι σε άτομα που έχουν πολλούς φαν. Οι φάν αγαπούν τον "σταρ" περισσότερο από όσο ο ίδιος τον εαυτό του! Και εγώ ανακαλυπτω κάθε μέρα ότι έχω περισσότερους από όσους νόμιζα ![]() Πάντως είναι ανοιχτά μυαλά ... αλλιώς θα με είχαν πάρει με τις πέτρες πολύ πριν εμφανιστείς εσύ στην γειτονιά! ![]() ----- ΥΓ: Παιδιά σόρυ που άργησα να ξαναμπώ φόρουμ αλλά την είχα καταβρεί με άλλο παιχνίδι (πασιέντζα) και δεν "άδειαζα" ούτε για μάχες ούτε για φόρουμ.
![]() |
![]() |
#27 | ||||||
Member
|
![]() Παράθεση:
![]() Παράθεση:
Παράθεση:
![]() ![]() Παράθεση:
![]() Παράθεση:
Παράθεση:
![]() Υ.Γ. Επειδή όσο θα μείνω εδώ θα με βλέπετε και στο φόρουμ (που ελπίζω όπως όλοι να γίνει πιο ενεργό) σας υπόσχομαι ότι, όταν θα ειρωνεύομαι θα κάνω υποσημείωση του τύπου: εδώ ειρωνεύτηκα, ώστε να με παίρνετε με τις πέτρες αλλά να έχετε λόγο... ![]() Ελπίζω να έχει δίκιο ο daywalker.....
||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
Senior Member
|
![]() Παράθεση:
Τωρα που ξανακόιταξα το θέμα είδα ότι ειχες κάνει καθαρή παράθεση σε εμένα. Μαι Μπάντ! ![]() ![]()
![]() |
![]() |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|