![]() |
![]() |
#1 |
Member
Περιοχή: Όπου γης και πατρίς πλέον...
|
![]()
Γεια και καλή χρονιά ,
Είμαι νέα στο παιχνίδι με αποτέλεσμα οι αποστολές μου να είναι λίγα λεπτά. Οπότε σκέφτομαι να βάλω τον εαυτό μου να δουλέψει στον νεκροθάφτη για κάποιες ώρες. Φαντάζομαι ότι σε παραπάνω επίπεδα οι αποστολές θα κρατάνε κάποιες ώρες οπότε και θα αξίζει ο κόπος την νύχτα να δουλεύεις σε αποστολή. Οπότε τώρα να μαζέψω χρυσο, καθώς τώρα επιλέγω τις αποστολές με περισσότερη εμπειρία. Τι με συμβουλεύετε;;
Λύκαινα από κούνια;Ίσως... όπως και να έχει χαίρομαι τη στιγμή, κάντε το ίδιο... ΝΟΜΟΣ ΑΠΑΡΑΒΑΤΟΣ: Μην τα βάζεις με ηλίθιους. Σε κατεβάζουν στο επίπεδό τους και σε κερδίζουν εύκολα λόγω εμπειρίας. ***Μας βγάζουν τα μάτια οι φωσφοριζέ υπογραφές... κάνουν το φόρουμ να λάμπει μεν, αλλά καλό είναι να λάμπει μόνο ο Μπάμπης γιατί τότε δεν χρειάζεται να διαβάζουμε ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Άργος : 14-01-12 στις 16:21 Αιτία: Μετακίνηση θέματος |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | ||
Senior Member
|
![]() Παράθεση:
Παράθεση:
"Κάψιμο για το τίποτα" και "ζω για την στιγμή" δεν ταιριάζουν. Είναι εντελώς αντίθετες ιδεολογίες... Είσαι σίγουρη πως αυτό το παιχνίδι είναι για σένα? ![]()
![]() |
![]() |
#3 | |
Member
|
![]() Παράθεση:
![]()
Λύκαινα από κούνια;Ίσως... όπως και να έχει χαίρομαι τη στιγμή, κάντε το ίδιο... ΝΟΜΟΣ ΑΠΑΡΑΒΑΤΟΣ: Μην τα βάζεις με ηλίθιους. Σε κατεβάζουν στο επίπεδό τους και σε κερδίζουν εύκολα λόγω εμπειρίας. ***Μας βγάζουν τα μάτια οι φωσφοριζέ υπογραφές... κάνουν το φόρουμ να λάμπει μεν, αλλά καλό είναι να λάμπει μόνο ο Μπάμπης γιατί τότε δεν χρειάζεται να διαβάζουμε ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Senior Member
|
![]()
Κατα την γνωμη μου πιστευω πως την εμπειρια ή experience ή οπως θες πες το μπορει να μεινει και πισω.Δηλαδη,εγω προσωπικα σου προτεινω να δουλευεις τις ωρες που δεν μπαινεις νεκροθαφτη αλλα και να διαλεγεις αποστολες με περισσοτερο χρυσο,εγω τουλαχιστον αυτο κανω και ο λογος που το κανω ειναι γιατι τα level μπορουν να περιμενουν σημασια εχει το ποσο καλος παιχτης εισαι και οχι τοσο τι level εισαι.
![]() |
The Following User Says Thank You to eirini For This Useful Post: |
![]() |
#5 | |
Senior Member
|
![]() Παράθεση:
Δεν ειναι ακριβως ετσι. Τα χαρακτηριστικα σου εχουν διαφορετικη αξια σε μεγαλυτερο level. Να σου δωσω ενα παραδειγμα. Εχεις 1000 φυσικη κατασταση κ εισαι 50 level. Ενας παιχτης με την ιδια φυσικα κατασταση και 10 level παραπανω απο εσενα θα εχει περισσοτερο ζωη.
![]() |
The Following 2 Users Say Thank You to Death For This Useful Post: |
![]() |
#6 | |
Senior Member
|
![]() Παράθεση:
και γι αυτό το λόγο όσοι επένδυσαν σε θέληση στα μικρά επίπεδα, τώρα θα επενδυσουν σε ζωή και θα ειναι σε καλυτερη μοιρα από αυτούς που εβαζαν ζωή. Αρα δεν εστί λόγος να τραβάνε τα μαλλιά τους...για το τωρινό update εκείνοι όμως που εβαλαν ζωή από την αρχή θα το "πληρώσουν" μακροπρόθεσμα! ![]()
![]() |
![]() |
#7 |
Member
|
![]()
Η αλήθεια είναι ότι στα παιχνίδια στρατηγικής η εμπειρία μετράει μακροπρόθεσμα αν και θέλει υπομονή!
Τελικά daywalker το παιχνίδι έχει "κολπάκια" που τα ανακαλύπτω κάνοντας λάθη ![]()
Λύκαινα από κούνια;Ίσως... όπως και να έχει χαίρομαι τη στιγμή, κάντε το ίδιο... ΝΟΜΟΣ ΑΠΑΡΑΒΑΤΟΣ: Μην τα βάζεις με ηλίθιους. Σε κατεβάζουν στο επίπεδό τους και σε κερδίζουν εύκολα λόγω εμπειρίας. ***Μας βγάζουν τα μάτια οι φωσφοριζέ υπογραφές... κάνουν το φόρουμ να λάμπει μεν, αλλά καλό είναι να λάμπει μόνο ο Μπάμπης γιατί τότε δεν χρειάζεται να διαβάζουμε ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Senior Member
|
![]() Παράθεση:
''Bloodmoon.Το παιχνιδι με τα μυστικα.Ανακαλυψτε οσα περισσοτερα μπορειται και μοιραστοιτε τα μαζι μας γιατι ουτε εμεις τα γνωριζουμε.''
![]() |
![]() |
#9 | |
Senior Member
|
![]() Παράθεση:
κάποιοι νόμισαν ότι ήθελα να "την πω" στον CoMa. Εγώ για την εταιρία το είπα και είπα επίσης ότι τα μυστικά τα ανακαλυπτουν οι παίκτες από μόνοι τους σε πολλά παιχνιδια και όχι μονο σε αυτό. Το παιχνίδι έχει στρατηγική (κατά την γνώμη μου) όχι βεβαια σε ατομικό επίπεδο. Μπορεί να το επιβεβαιώσει και ο Black Eagle τι εννοώ.... Ο οποίος είναι από τους λίγους (αν όχι ο μόνος) που χρησιμοποιεί στρατηγικές. Στην μάχη μεταξύ were woof και Fetish Vampire μπορεί να νικήσαμε αλλά εγώ ένοιωσα σαν κορόιδο (outplayed) και αν δεν είχαμε τη διαφορά επιπέδων θα μας είχαν διαλύσει... Εκείνοι πολέμησαν σαν στρατός και εμείς σαν πρόβατα. Αυτή είναι η αλήθεια. ----- Και προς θετματοθέτρια: όταν κανουμε μια συζήτηση, καλό θα ηταν να γνωρίζουμε όλοι τους κοινούς χρησιμοποιούμενους όρους. Αλλιώς μαζί θα μιλάμε και χώρια θα καταλαβαίνουμε. Ο όρος "κάψιμο" γνωρίζεις τι σημαίνει? Αν όχι τοτε τι νοημα έχει να συζητάμε για στρατηγικές και ψιλά γράμματα.
![]() |
The Following User Says Thank You to daywalker417 For This Useful Post: |
![]() |
#10 | |
Member
|
![]() Παράθεση:
Το θέμα είναι ότι αν και "καίγομαι" όσο δεν παίρνει για κάποια πράγματα, δεν εννοώ να κατεβάζω το κεφάλι είτε σε αρχηγούς φυλών ή αγέλης ή όπως αλλιώς θες πες το,είτε σε όποιον άλλο θεωρεί πως μπορεί να κατευθύνει τη λίγη λογική μου, μόνο και μόνο για να ικανοποιήσω τον ατομικό εγωισμό τους. Όπως πιστεύω και έχω πει σε άλλα φόρουμ, το να είσαι αρχηγός θέλει ήθος και πάνω από όλα κατανόηση και μυαλό, ώστε να καταλαβαίνεις, να κατανοείς και να καθοδηγείς τη φυλή - αγέλη ή όπως αλλιώς, και όχι να πατάς πάνω της για το δικό σου "όφελος" αν θεωρήσουμε πως κάτι τέτοιο υπάρχει. Όπως και να έχει όταν πάψω να χαίρομαι τη στιγμή κόβω ότι έχει σχέση με την δυσαρέσκεια της. Σε σχέση με το παιχνίδι ή και με άλλα παιχνίδια, τα κόλπα τα βρίσκεις δυστυχώς μόνος σου. Μόνο αν υπάρχει φόρουμ φυλής, οι έμπειροι παίκτες μπορούν να σε καθοδηγήσουν και να σε αποτρέψουν από τυχόν λάθη. Πολύ δύσκολα βρίσκεις έτοιμο εγχειρίδιο. Δεν είναι κακό πάντως να μαθαίνεις από τα λάθη σου, τουλάχιστον το κάνει πιο ενδιαφέρον. Ελπίζω λοιπον να σου απάντησα και στο κάψιμο και στο αν μπορώ να παρακολουθήσω ή να σκεφτώ ή να ακολουθήσω στρατηγικές... γιατί μπορεί να είμαι ένα άπειρο κουτάβι αλλά υποπτεύομαι τον τρόπο να γίνω λύκαινα... ![]()
|
![]() |
![]() |
The Following User Says Thank You to Isida For This Useful Post: |
![]() |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|