![]() |
![]() |
#1 |
Senior Member
|
![]()
Κάθομαι και σπάω το κεφάλι μου που να βάλω τα νέα χαρακτηριστικά με τα λεφτά που μάζεψα για να ανταπεξέλθω στις κύριες αποστολές και στις μονομαχίες....
και βλέπω κάτι τύπους που τα βάζουν όλα στη ζωή και τα υπόλοιπα λειψά... και νικάνε αέρα πατέρα. Και εκεί που του ρίχνω του άλλου 30 μονάδες στην επιδεξιότητα αντί να αστοχεί αυτός, αστοχώ εγώ και με κάνει με τα κρεμμυδάκια ενω δεν εχει καν δυνατό χτύπημα... απλά αντέχει... Αμα ειναι τόσο απλό το παιχνιδι τι καθόμαστε και παιδευόμαστε... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Member
Περιοχή: Κάπου εδώ!
|
![]()
Ο κα9ένας κάνει το δικό του!
και 9έλει και λίγη τύχη! Εγώ ήμουν 15 επίπεδο και έφαγα στον παγκόσμιο χάρτη 20 επίπεδο λύκο που με περνούσε για 5000 ζωή και 500 ζημιά! Απλά ήμουν τυχερός!
![]() |
#3 |
Junior Member
|
![]()
Θα φτιάξω αυτές τις μέρες ένα post με στρατηγικές. Πιστεύω να βοηθήσει.
![]()
![]() |
![]() |
#4 |
Senior Member
Περιοχή: ΜΑΡΟΥΣΙ
|
![]()
pyetone KΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ!!! ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΥΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΜΕ ΤΟΝ giorgos10 ΑΠΛΑ ΤΥΧΗ!!!
![]() |
#5 |
Junior Member
Περιοχή: Κατερινη
|
![]()
εγω κατα τα ανεβαζω ολα και συνηθος νικαω καθε προκρισει και καθε αποστολι και ειμαι σε ολα καλος [προσοχη αυτο δεν θα φανει σε λιγες μερες θα σου παρει πολη καιρο αλλα στο τελος θα εχεις ενα δυνατο παιχτη
καντε μου νιαου γατακια ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Member
|
![]()
Και όλα αυτά με την προυπόθεση πως οι μάχες λειτουργούν ορθά...
Μακρά υπόθεση..
![]() |
#7 |
Junior Member
Περιοχή: θεσσαλονικη
|
![]()
για μενα το σημαντικοτερο ειναι η αμυνα.αλλα οτι και αν κανεισ δεν ειναι λαθος.ας τα παρουμε τα πραγματα με τη λογικη.ο ενασ εχει 5000 ζωη και ο αλλος 10000.στην δυναμη πανω κατω ολοι ειναι κοντα.πχ.αυτος που εχει 10000 στη δυναμη να χανει απο 200 σε καθε επιθεση.θα κερδισει αυτος που εχει πιο καλη φυσικη.γνωμμη μου παντα
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Senior Member
|
![]()
ναι αλα καλιτερα να σκας περισοτερη ζημια παρα λιγοτερη
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Junior Member
|
![]()
aplws mhn afksaneis kai esu ta pio ashmanta...as poume egw thn dunamh ths 8elhshs dn thn afksanw polu kai nikaw sxedon panta...!
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|