Bloodmoon - Supportforum

Επιστροφή   Bloodmoon - Supportforum > Παιχνίδι&Υποστήριξη > FAQ - Συχνές Ερωτήσεις

Απάντηση στο θέμα
 
Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 06-08-11, 00:24   #1
KO771
International Community Manager
 
Εγγραφή: 05-08-2011
Μηνύματα: 1
Προεπιλογή Board Rules

To Bloodmoon είναι ένα παιχνίδι. Και τα παιχνίδια πρέπει να είναι για την διασκέδασή μας. Για να διασφαλίσουμε την διασκέδαση όλων, πρέπει να θεσπιστούν (και να τηρούνται) κάποιοι κανόνες.
Παρακαλώ διαβάστε τους παρακάτω κανόνες προσεκτικά για δική σας ενημέρωση.
Και προσοχή: Να περνάτε καλά και να να απολαμβάνετε το χρόνο σας τόσο στο φόρουμ όσο και στο παιχνίδι

Με την εγγραφή σας στο συγκεκριμένο φόρουμ αποδέχεστε τους κανόνες που ακολουθούν σχετικά με τη χρήση του φόρουμ και του chat αυτού:Γενικά:
 • Επιτρέπεται μόνο ένας λογαριασμός ανά χρήστη και IP. Εξαιρέσεις γίνονται δεκτές μόνο μετά από έγκριση του διαχειριστή του παιχνιδιού.
 • Η ομάδα έχει δικαίωμα προειδοποίησης, λογοκρισίας και αποκλεισμού ενός χρήστη που δεν ακολουθεί τους κανόνες.
 • Σε εξαιρετικές περιπτώσεις ενδέχεται να αποκλειστούν παίκτες και από το παιχνίδι, δίχως προειδοποίηση.
 • Οι κανόνες του φόρουμ αφορούν στις καταχωρήσεις στο φόρουμ, καθώς και σε υπογραφές και προσωπικά μηνύματα (PΜ)
 • Οι ΓΟΣ και το γερμανικό δίκαιο ισχύουν για το σύνολο του φόρουμ. Οι φορείς εκμετάλλευσης του φόρουμ δε φέρουν ευθύνη για δημοσιευμένες εικόνες και συνδέσμους που καταπατούν πνευματικά δικαιώματα.
 • Οι φορείς εκμετάλλευσης του παιχνιδιού επιφυλάσσονται του δικαιώματος να αποκλείουν παίκτες που προέρχονται από άλλες χώρες ή που δε γνωρίζουν τη γλώσσα, π.χ. σε καταχωρήσεις, υπογραφές, εικονίδια χρήστη κτλ.
  Η γλώσσα επικοινωνίας του φόρουμ και του παιχνιδιού, καθώς και λοιπών επίσημων πλατφόρμων υποστήριξης είναι τα ελληνικά.

Υπογραφές:
 • Οι εικόνες υπογραφής δε θα πρέπει να ξεπερνούν τα μεγέθη που ακολουθούν:
  Μέγιστο ύψος: 140 px
  Μέγιστο πλάτος: 700 px
  Μέγιστο μέγεθος αρχείου: 100 kb
 • Δεν επιτρέπεται η τεχνητή μεγέθυνση της υπογραφής.
 • Η χρήση κειμένων στις υπογραφές επιτρέπεται εφόσον το περιεχόμενό τους δεν είναι ρατσιστικό, σεξιστικό, πολιτικό, θρησκευτικό, διαφημιστικό ή προσβλητικό με οποιοδήποτε τρόπο, καθώς και εφόσον δε γίνεται αναφορά σε ξένα παιχνίδια φυλλομετρητών.
Απαγορεύονται:
 • Καταχωρήσεις με πορνογραφικό, εξτρεμιστικό, ανήθικο και παράνομο περιεχόμενο και συνδέσμους. Αυτό ισχύει και για: Keys, Hacks, Crackz και λοιπά παράνομα αντικείμενα, συμπεριλαμβανομένων και σελίδων λήψης αρχείων και «warez».
 • Η δημοσίευση προσωπικών μηνυμάτων και συζητήσεων δίχως τη σύμφωνη γνώμη των συμμετεχόντων.
 • Κείμενα με διαφημιστικό περιεχόμενο.
 • Άσχετα με το φόρουμ / θέμα περιεχόμενα, τα λεγόμενα Spam/OffTopic (π.χ. εικόνες / Smiley – Spam). Αυτό ισχύει και για καταχωρήσεις που παρεμβάλλονται, διπλές ή πολλαπλές καταχωρήσεις, posthunting και τεχνητή αύξηση του αριθμού των καταχωρήσεων.
  Χρησιμοποιείστε την αναζήτηση πριν από κάθε ανάρτηση σας. Μην αναρτάτε συνεχώς τα ίδια θέματα και μην αναρτάτε θέματα σε λάθος κατηγορίες
  .
 • Μην "σπαμάρετε" emoticons ή εικόνες, καθώς μπορούν να δημιουργήσουν πρόβλημα σε χρήστες με κακή σύνδεση κατά την πλοήγηση τους στο φόρουμ. Επίσης, κάθε ποστ θα πρέπει να περιέχει τουλάχιστον 4 λέξεις (τα emoticon δεν μετράνε σαν λέξη)..
 • Περιεχόμενα, σύνδεσμοι, παρατσούκλια χρηστών κτλ., τα οποία αποσκοπούν αποκλειστικά στην προσβολή άλλων χρηστών του παιχνιδιού. Παρακαλώ να είστε ευγενικοί. (Community). Αυτό ισχύει και για καταχωρήσεις που ενδέχεται να προκαλέσουν ή να εξοργίσουν άλλους παίκτες.
 • Καταχωρήσεις με χυδαίες και προσβλητικές εκφράσεις.
 • Διαφημίσεις, αναφορές ή παράθεση συνδέσμων παιχνιδιών φυλλομετρητών άλλων εταιριών. Αυτό αφορά και στους συνδέσμους για klickgames και διαφημίσεις.
 • Καταχωρίσεις για άτομα που έχουν αποκλειστεί από το φόρουμ.
 • Η υπόκριση άλλων μελών της ομάδας υποστήριξης ή απλών χρηστών του παιχνιδιού.
 • Συζητήσεις και ερωτήσεις που αφορούν σε χρήστες που έχουν προειδοποιηθεί/αποκλειστεί από το παιχνίδι ή το φόρουμ ή ποστς εκ μέρους άλλων αποκλεισμένων χρηστών.
 • Καταχωρήσεις που αφορούν σε λογαριασμούς άλλων.
 • Καταχωρήσεις, που έχουν ως στόχο τη μείωση ταχύτητας εμφάνισης (παράδειγμα: «banner σε banner» ή «παράθεμα σε παράθεμα»).
Παρατηρήσεις:
 • Πολλαπλές προειδοποιήσεις ενδέχεται να οδηγήσουν σε αποκλεισμό από το φόρουμ. Κάθε περίπτωση αντιμετωπίζεται μεμονωμένα. Η εκ νέου είσοδος κατά τη διάρκεια ενός προσωρινού αποκλεισμού οδηγεί σε μόνιμο αποκλεισμό.
 • Σε περίπτωση που νιώθετε ότι δεν υπάρχει λόγος προειδοποίησης, απευθυνθείτε αρχικά στο μέλος της ομάδας υποστήριξης που εξέφρασε την προειδοποίηση. Σε περίπτωση που δεν ικανοποιηθεί το αίτημά σας, επικοινωνήστε με τον αρμόδιο διαχειριστή. Η απόφασή του/της είναι οριστική σε τέτοιες περιπτώσεις. Το ίδιο ισχύει και για νήματα που «κλείνουν».
 • Τα παράπονα σχετικά με ένα μέλος της ομάδας υποστήριξης του παιχνιδιού καταλήγουν στο διαχειριστή του παιχνιδιού. Τα παράπονα σχετικά με έναν διαχειριστή του παιχνιδιού καταλήγουν στον Community Manager.
 • Η ομάδα του Bloodmoon επιφυλάσσεται για τυχόν τροποποιήσεις των κανόνων.


Φόρουμ:

Ένα φόρουμ είναι ένας ζωντανός οργανισμός, ένας χώρος ανταλλαγής απόψεων μεταξύ πλήθος ανθρώπων, με διαφορετικές πεποιθήσεις και βιώματα. Όλοι έχουν δικαίωμα στο να εκφέρουν την γνώμη τους. Ο σεβασμός όμως απέναντι στην κοινότητα του φόρουμ θεωρείται δεδομένος.

Το κείμενο σας λοιπόν θα διαβαστεί από άλλους ανθρώπους (και ίσως από βρυκόλακες ή λυκάνθρωπους ). Συνεπώς οι απόψεις σας, και ο τρόπος με τον οποίο εκφράζεστε, θα πρέπει να μην προσβάλλουν άλλα μέλη της κοινότητας. Σίγουρα μπορεί να μην συμφωνείτε με κάποιες από τις απόψεις που εκφράζονται (αυτό είναι το καλό του να είσαι νοήμων οργανισμός), οπότε και μπορείτε σε ήπιο κλίμα να εξηγήσετε γιατί δεν συμφωνείτε με κάποια θέματα, και να εκφέρετε τα δικά σας επιχειρήματα.
Προσβλητικές αναρτήσεις ή αναρτήσεις με αποκλειστικό σκοπό να θίξουν την κοινότητα δεν έχουν θέση στο φόρουμ.

Μη γράφετε λοιπόν κάτι, που δε θα λέγατε ποτέ σε κάποιο άλλο άτομο που βρίσκεται μπροστά σας.

Ορθογραφία:

Όλοι είμαστε άνθρωποι, και όλοι κάνουμε λάθη. Κανείς δεν είναι παντογνώστης και ο καθένας, κατά την συγγραφή ενός κειμένου, μπορεί να κάνει κάποιο σφάλμα.
Σε κάθε περίπτωση όμως, όταν αναρτούμε ένα κείμενο στο φόρουμ, αυτό θα διαβαστεί από άλλους χρήστες. Οφείλουμε λοιπόν να προσέξουμε το κείμενο σας, και να το διαβάσουμε ακόμα μια φορά, πριν το αναρτήσουμε, διορθώνοντας τυχόν λαθάκια. Αποτελεί δείγμα σεβασμού προς τους συμφορουμίτες μας: Εμείς αφιερώνουμε λίγο χρόνο ώστε το κείμενο μας να είναι ευανάγνωστο και ευπαρουσίαστο (τα σημεία στίξης πολλές φορές είναι απαραίτητα γιατί αλλάζουν το νόημα μιας πρότασης), όπως και αυτοί θα αφιερώσουν χρόνο στο να μας απαντήσουν.
Δεν ζητάμε να γίνετε όλοι φιλόλογοι. Απλώς ο καθένας οφείλει να γράφει στο καλύτερο των δυνατοτήτων του, και να αφιερώσει μερικά παραπάνω λεπτά στο προς δημοσίευση κείμενο του.
Συναντήσεις από κοντά; Ποτέ μόνος/η!

Δεν είναι πρωτόγνωρο, όταν άτομα (ή ομάδες ατόμων) περνάν αρκετό διαδικτυακό χρόνο μαζί, να επιθυμούν μια πιο προσωπική επαφή. Το διαδίκτυο μας φέρνει όλους πιο κοντά.
Δυστυχώς, υπάρχουν κάποιοι πιθανοί κίνδυνοι (μακριά από μας). Έχετε πάντα το δικαίωμα να πείτε ΟΧΙ σε κάποια συνάντηση. Δεν είστε υποχρεωμένος/η για κάτι τέτοιο.
Συζητήστε το ενδεχόμενο μιας τέτοιας συνάντησης με τους φίλους σας και τους γονείς σας πρώτα.
Εφόσον το αποφασίσετε λοιπόν, φροντίστε κοντινά σας πρόσωπα να έχουν ενημερωθεί, και επιλέξτε ένα πολυσύχναστο μέρος για την συνάντηση, και μην το αλλάξετε. Φροντίστε επίσης να συνοδεύεστε από κάποια άτομα που εμπιστεύεστε. Μπορεί να σας ακούγονται υπερβολικά όλα αυτά, αλλά η ασφάλεια σας δεν είναι παιχνίδι.

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Άργος : 25-10-11 στις 00:24 Αιτία: Μετάφραση-Άργος
Ο χρήστης KO771 δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
The Following 10 Users Say Thank You to KO771 For This Useful Post:
Παλιά 25-10-11, 00:30   #2
Άργος
Community Manager
 
Το avatar του χρήστη Άργος
 
Εγγραφή: 20-10-2011
Μηνύματα: 852
Προεπιλογή

Επιπλέον Κανόνες Λειτουργίας.

Οι ακόλουθοι Κανόνες Λειτουργίας θεσπίστηκαν ώστε να διασφαλίσουν την ομαλή διεξαγωγή των συζητήσεων στο forum του Bloodmoon - Supportforum. Η εγγραφή και η συμμετοχή σας στο forum του Bloodmoon - Supportforum σημαίνει την πλήρη αποδοχή των Κανόνων λειτουργίας. Παρακαλούμε ελέγξτε τις επιμέρους κατηγορίες του forum για την τυχόν ύπαρξη συμπληρωματικών κανόνων, οι οποίοι ισχύουν παράλληλα με τους παρόντες Κανόνες λειτουργίας.
Γενικοί κανόνες για τα μηνύματα:
***8226; Τα μηνύματα θα πρέπει να είναι γραμμένα στα Ελληνικά και όχι greeklish. Μην γράφετε ΚΕΦΑΛΑΙΑ, ούτε τον τίτλο του μηνύματος αλλά ούτε και το περιεχόμενό του. Όταν θέλετε να τονίσετε κάτι χρησιμοποιήστε bold χαρακτήρες. Eκτός του ότι είναι κουραστικό για αυτόν που διαβάζει το μήνυμα με τους κεφαλαίους χαρακτήρες, γενικότερα ο συγκεκριμένος τρόπος γραφής στον χώρο του Internet σημαίνει ότι "φωνάζετε", οπότε η άσκοπη και συνεχή χρήση τους είναι δυνατόν να προκαλέσει παρεξηγήσεις.
***8226; Τα μηνύματά θα πρέπει να δημοσιεύονται σε forum, του οποίου η θεματολογία (τίτλος - περιγραφή) σχετίζεται με το περιεχόμενο των μηνυμάτων.
***8226; Ο τίτλος των μηνυμάτων θα πρέπει να αποτελεί μια σύντομη περιγραφή του περιεχόμενου τους, καθώς και να είναι όσο το δυνατόν πιο «κατατοπιστικός», ώστε να μην παραπλανούνται οι αναγνώστες.
***8226; Αν διαπιστώσετε ότι ένα θέμα βρίσκεται σε λανθασμένη κατηγορία, ειδοποιήστε τον moderator προκειμένου να μετακινήσει το θέμα στην ορθή κατηγορία.
***8226; Απαγορεύεται στα μηνύματα να τοποθετείται μηνύματα μεγαλύτερα απο 500 pixel μήκος με την χρήση του image tag. Μπορείτε όμως να τα ανεβάζετε σαν συνημμένα αρχεία στα μηνύματα σας και να χρησιμοποιείτε το attach tag!
***8226; Πριν ζητήσετε / ρωτήσετε κάτι ακολουθήστε τους παρακάτω απλούς κανόνες:
o Χρησιμοποιήστε το Search του forum (Ίσως να υπάρχει αυτό που ζητάτε σε κάποιο παλιότερο topic / μήνυμα).
o Μην "απαιτείτε", αλλά ζητήστε ευγενικά αυτό που θέλετε με όσο τον δυνατό πιο σαφή τρόπο. Θυμηθείτε ότι με μια σαφέστερη περιγραφή γλιτώνετε χρόνο και για εσάς και για τους άλλους.
o Θυμηθείτε πως οι υπόλοιποι χρήστες του Forum δεν είναι υποχρεωμένοι να σας απαντήσουν, μπορεί να μην υπάρχει απάντηση για το ερώτημά σας ή, απλά, οι αναγνώστες της ερώτησής σας να μην τη γνωρίζουν.
***8226; Ελέγξτε το μήνυμα σας, αφού το ανεβάσετε για αβλεψίες που τυχόν αλλοιώνουν το νόημα του . Μην κάνετε συμπληρωματικά μήνυμα για αλλάξετε κάποια λεπτομέρεια μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την επιλογή Επεξεργασία για να διορθώσετε τα μήνυμαs σας. Επίσης έχετε την δυνατότητα να διαγράψετε τελείως κάποιο δικό σας λανθασμένο μήνυμα.
***8226; Όταν απαντάμε σε ένα μήνυμα δεν είναι ανάγκη να κάνουμε παράθεση σε ολόκληρο το προηγούμενο μήνυμα, παρά μόνο στο σημείο στο οποίο αναφερόμαστε.
***8226; Τα μηνύματα (μήνυμα) των μελών μπορεί να εκφράζουν τις προσωπικές τους απόψεις, αλλά παρακαλούνται οι συμμετέχοντες στην όσο το δυνατόν πληρέστερη τεκμηρίωση των απόψεών τους.
***8226; Φροντίστε να μην δυσφημίζετε οποιοδήποτε αλλά να παραθέτετε επιχειρήματα σε χαμηλούς τόνους. Τα παράπονα σας ακούγονται και πέρα απο τα όρια του forum και δεν θα πρέπει να δώσουμε σε κανέναν δικαίωμα να μας κατηγορήσει χωρίς λόγο.
***8226; Σε περίπτωση που αντιγράφετε κάποιο κείμενο ή απόσπασμα κειμένου από άλλη ιστοσελίδα (site) ή από κάποια άλλη έντυπη ή μη πηγή, καλό είναι να αναφέρετε και την προέλευση του κειμένου στο τέλος του.
***8226; Το forum σας δίνει την δυνατότητα να επικοινωνείτε με τα άλλα μέλη μέσω προσωπικού μήνυματος (PM), οπότε καλό είναι να αποφεύγετε απαντήσεις για ένα θέμα ή συζήτηση που αφορά δυο άτομα.
Οι συμμετέχοντες συμφωνούν να μην τοποθετούν δυσφημιστικό, προσβλητικό ή οποιοδήποτε άλλο υλικό που μπορεί να παραβιάζει τους νόμους του Ελληνικού κράτους.

Απαγορεύεται αυστηρά και τυχόν παραβίαση του κανόνα αυτού θα συνεπάγεται το κλείδωμα ή/και τη διαγραφή του συγκεκριμένου θέματος και ενδεχομένως την απαγόρευση πρόσβασης στο forum για τον συγκεκριμένο χρήστη (ban) :
***8226; Οποιοδήποτε μήνυμα σχετικά με παράνομο λογισμικό ή μεθόδους εξουδετέρωσης της προστασίας λογισμικού (Crack, Serial, Key Generator) καθώς και συνδέσμους (links) για ιστοσελίδες με τέτοιο περιεχόμενο.
***8226; H υποβολή μηνύματων ή θεμάτων που σαν στόχο έχουν να δημιουργήσουν έριδες, αντιδικίες, καυγάδες ή άσχημο κλίμα στην ζωή του forum (Trolling)
***8226; Απαγορεύετε να βρίζουμε ή να χρησιμοποιούμε λέξεις και φράσεις που προσβάλουν τα άλλα μέλη.
***8226; Διαφημίσεις οποιουδήποτε είδους χωρίς την έγγραφη συναίνεση του administrator. Επίσης απαγορεύεται το spamming (αποστολή ανεπιθύμητου ή διαφημιστικού μηνύματος) είτε δημόσια είτε με προσωπικά μηνύματα.
***8226; Μηνύματα, αγγελίες ή προσφορές για διάθεση απαγορευμένων από την ισχύουσα νομοθεσία αγαθών (περιλαμβάνονται αγγελίες για προϊόντα που θίγουν τους νόμους πνευματικής ιδιοκτησίας όπως ταινίες σε DiVX, DVD-R, VCD και ηχογραφημένες εκτελέσεις μουσικών έργων σε ψηφιακά αρχεία mp3, wma, wav κλπ.)
Κάθε χρήστης μπορεί προαιρετικά να προσθέτει την «υπογραφή» του σε κάθε μήνυμα, που δημοσιεύει στο forum. Τα ακόλουθα ισχύουν για τις υπογραφές :
***8226; Σκέτο κείμενο : 8 γραμμές κανονικών χαρακτήρων ή μέχρι 4 γραμμές μεγέθους 2 ή bold,μέχρι 90 χαρακτήρες μήκος για κάθε γραμμή.
***8226; Σκέτο γραφικό : 1 image μέχρι 500 pixels μήκος, 125 pixels ύψος και 20k μέγεθος (ή 2 images που συνολικά θα έχουν τα ίδια όρια και θα βρίσκονται στην ίδια γραμμή)
***8226; Κείμενο και γραφικό : 4 γραμμές (ή 2 γραμμές μεγέθους 2 ή bold) και ένα γραφικό (σε νέα γραμμή) μέχρι 400 pixels μήκος , 100 pixels ύψος και 20k μέγεθος.(η 2 γραφικά που συνολικά θα έχουν τα ίδια όρια και θα βρίσκονται στην ίδια γραμμή)
***8226; Οι κενές γραμμές υπολογίζονται και αυτές! Απαγορεύεται η χρήση των bbcodes: php,code,quote,html και τα smilies!
***8226; Οι υπογραφές μπορούν να περιέχουν συνδέσμους (links) προς την προσωπική ή την αγαπημένη σας δικτυακή τοποθεσία (site), αλλά και σε σελίδες που φιλοξενούνται στο Bloodmoon - Supportforum.
***8226; Απαγορεύεται η διαφήμιση εμπορικών και μη προϊόντων και υπηρεσιών, με την τοποθέτηση links ή banners, φράσεις όπως πχ. "Best Hosting" ή "Φτηνότερη σύνδεση" κλπ., τα Paypal και links.
***8226; Ισχύουν και στίς υπογραφές οι περιορισμοί για το περιεχόμενο όπως και στα μηνύματα. Απαγορεύεται επίσης να έχουν τροποποιημένα εταιρικά ονόματα και λογότυπα!
***8226; Σύνδεσμοι (links) σε δυναμικά scripts που κάνουν χρήση cookies δεν επιτρέπονται για λόγους ασφαλείας!
***8226; Σε κάθε περίπτωση υπογραφές που δεν τηρούν τα παραπάνω θα αφαιρούντα άμεσα απο τους διαχειριστές.
Συμφωνείτε ότι ο administrator και οι moderators έχουν το δικαίωμα να αφαιρέσουν, μεταφέρουν ή και να «κλειδώσουν» σχόλια σε κάθε περιοχή του site, που, κατά την κρίση τους, δεν συμφωνούν με τους παραπάνω όρους. Επομένως, εναπόκειται στα μέλη να είναι προσεκτικά στις εκφράσεις εκείνες που μπορεί να προσβάλουν την προσωπικότητα των συμμετεχόντων στις συζητήσεις, στις διάφορες κατηγορίες του forum.

Οι moderators διατηρούν σε κάθε περίπτωση το δικαίωμα να διορθώνουν τις προσβλητικές λέξεις, να διαγράφουν εξ' ολοκλήρου το προσβλητικό ή ανάρμοστο μήνυμα ή να κλειδώνουν μέχρι νεωτέρας το θέμα (topic) στο forum.

Οποιαδήποτε απορία για κλείδωμα ή διαγραφή μηνύματος ή θέματος θα πρέπει να υποβάλλεται με προσωπικό μήνυμα (PM) ή e-mail στους αρμόδιους moderators ή τον administrator και όχι με δημιουργία θέματος (topic). Οποιοδήποτε παρόμοιο θέμα δημιουργηθεί, θα κλειδώνεται αμέσως.

Η διεύθυνση IP καταγράφεται και η δημιουργία από τον ίδιο χρήστη πολλαπλών username δεν επιτρέπεται. Τυχόν παραβάτες του κανόνα θα διαγράφονται από το αρχείο μελών και θα τους απαγορεύεται η είσοδος στο forum (ban).

Η παραβίαση των όρων εγγραφής θα συνεπάγεται τα ακόλουθα:
***8226; Ο παραβάτης θα ειδοποιείται είτε με μήνυμα είτε με προσωπικό μήνυμα από κάποιον moderator. Σε περίπτωση σοβαρής (κατά την κρίση του administrator) παραβίασης, θα ενεργοποιείται η απαγόρευση πρόσβασης στο forum (ban).
Σαν χρήστης συμφωνείτε ότι όλες οι προσωπικές πληροφορίες καθώς και τα μηνύματα που έχετε εισαγάγει αποθηκεύονται σε μια βάση δεδομένων. Οι πληροφορίες δεν θα αποκαλυφθούν σε οποιοδήποτε τρίτο χωρίς την συγκατάθεσή σας. Τα μέλη του Bloodmoon - Supportforum δεν πρέπει να χρησιμοποιήσουν καμία πληροφορία που αφορά μέλη του forum και η οποία παρέχεται από την Bloodmoon - Supportforum ή από τα ίδια τα μέλη του. Αν γίνει αντιληπτή η διακίνηση «προσωπικών» στοιχείων σε δημόσιο forum, τότε η διαχείριση του forum έχει το δικαίωμα διαγραφής αυτών των μηνυμάτων, καθώς και επιβολής κυρώσεων στους παραβάτες. Η email διεύθυνση σας, μπορεί να παραμείνει κρυφή από τα υπόλοιπα μέλη αν το επιθυμείτε. Μπορείτε να το καθορίσετε στα preferences του λογαριασμού σας, αν θα φαίνεται δημόσια ή όχι.

Θυμηθείτε: Η πρόσβαση σε αυτό το forum δεν είναι κεκτημένο δικαίωμα κανενός. Πρέπει λοιπόν να το χρησιμοποιείτε με σεβασμό στους κανόνες. Αν αυτοί οι κανόνες δεν σας αρέσουν θυμηθείτε κανένας δεν σας ανάγκασε να γίνετε μέλος στο forum μας.

Δήλωση Περιορισμού Ευθύνης του Bloodmoon - Supportforum
***8226; Το Bloodmoon - Supportforum διατηρεί χώρο συνομιλιών στο Internet σύμφωνα με τους ειδικότερους όρους που αυτό αναφέρθηκαν παραπάνω. Οι επισκέπτες / χρήστες των σχετικών υπηρεσιών οφείλουν να τηρούν τους κανόνες καλής συμπεριφοράς και ευπρέπειας και να μην προβαίνουν σε παράνομες ή ανήθικες διατυπώσεις.
***8226; Το Bloodmoon - Supportforum σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται κατά οποιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες σε αυτούς τους χώρους προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις.
***8226; Οι επισκέπτες / χρήστες των σχετικών υπηρεσιών διατηρούν το δικαίωμα πνευματικής ιδιοκτησίας στις απόψεις που εκφράζουν με τα μηνύματά τους.
***8226; Τα μέλη παραμένουν αποκλειστικά υπεύθυνα για όλες τις πράξεις που διενεργούνται απο τον λογαριασμό τους (user account), συμπεριλαμβανομένου του περιεχομένου που μεταδίδουν μέσω του forum του Bloodmoon - Supportforum.
***8226; Το Bloodmoon - Supportforum και ο ιδιοκτήτης του δεν φέρει καμία ευθύνη για τις θέσεις φυσικών ή νομικών προσώπων ή για οποιαδήποτε παρεξήγηση ή απώλειες, άμεσες, έμεσες, ειδικές, επακόλουθες ή άλλες, ή βλάβες οποιουδήποτε τύπου από την πλευρά των χρηστών/επισκεπτών.
***8226; Το Bloodmoon - Supportforum και ο ιδιοκτήτης του δεν ευθύνονται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε μηνύματα μελών & για ενέργειες που θα είναι αποτέλεσμα μηνυμάτων ή και συμβουλών που παρέχονται από μηνύματα μελών στο forum του.
***8226; Συνεπώς, οι επισκέπτες / χρήστες του Bloodmoon - Supportforum, χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του με δική τους πρωτοβουλία, αναλαμβάνουν και τη σχετική ευθύνη διασταύρωσης των παρεχομένων πληροφοριών με τις πηγές.
***8226; Το Bloodmoon - Supportforum και ο ιδιοκτήτης του δεν ευθύνεται για το περιεχόμενο άλλων sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε το περιεχόμενό τους καθώς & καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού.
***8226; Καταβάλλεται κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να μην υπαρξουν τέτοια μηνύματα. Σε περίπτωση όμως δημοσίευσης τέτοιων μηνυμάτων, αν είστε ο κάτοχος των δικαιωμάτων μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο Administration E-Mail μας ώστε να αποσυρθούν άμεσα!
Ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας στο forum του Bloodmoon - Supportforum

Κανόνες Forum

Η εγγραφή σε αυτό το forum είναι δωρεάν! Επιμένουμε στην τήρηση των κανόνων και της πολιτικής που περιγράφονται λεπτομερώς παρακάτω. Εφόσον συμφωνείτε με τους όρους,παρακαλούμε επιλέξτε το "Συμφωνώ" και στη συνέχεια πιέστε το πλήκτρο "Εγγραφή" . Εφόσον επιθυμείτε να ακυρώσετε την εγγραφή σας,πιέστε εδώγια να επιστρέψετε στο ευρετήριο των forums.

Παρόλο που οι Διαχειριστές κα οι Συντονιστές Bloodmoon - Supportforum θα προσπαθούν να απομακρύνουν όλα τα ενοχλητικά μηνύματα από το αυτό το forum, μας είναι αδύνατον να διαβάζουμε όλα τα μηνύματα. Όλα τα μηνύματα εκφράζουν τις απόψεις των συγγραφέων τους και ούτε οι ιδιοκτήτες του Bloodmoon - Supportforum, ούτε η Jelsoft Enterprises Ltd. (developers of vBulletin) μπορούν να θεωρηθούν υπεύθυνοι για το περιεχόμενο οποιουδήποτε μηνύματος.

Συμφωνώντας σε αυτούς τους κανόνες, παρέχετε την διαβεβαίωση ότι δεν θα δημοσιεύσετε κανένα μήνυμα που να είναι ανήθικο, χυδαίο, με σεξουαλικό περιεχόμενο, ρατσιστικό, απειλητικό, προσβλητικό ή που να παραβιάζει τον νόμο.
Ο χρήστης Άργος δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
The Following 14 Users Say Thank You to Άργος For This Useful Post:
Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας

Forum Jump


Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 21:17.


Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright ©2011 by 'Playa Games GmbH'